Plán na nakreslení celého světa/The Plan for Drawing the Whole Universe

Plán na nakreslení celého světa/The Plan for Drawing the Whole Universe

Přátelé moji milí, moji podporovatelé a malí i velcí mecenáši… Dneska jsem udělala plán na nakreslení zbytku celého světa (komiksu) do Komiksfestu. No, nebudu vás zatěžovat detaily. Každopádně vás jako druhou stranu tvůrčího procesu by mělo uklidnit, že to moje následující tři měsíce jsou naplánovaný :) Naučila jsem se docela bezvadně, za tu dobu, co kreslím Moji knihu Vinnetou, převádět hodiny svýho dne na komiksový strany. Večer s kamarádama nebo s přítelem = tři čtvrtě stránky. Odpoledne = dva obrázky nebo lettering svou stránek. Víkend = až dvě stránky. Byla jsi někde o víkendu? Ne, já kreslím. Ani koupat? Ne, ani koupat. Ne, ani v sobotu večer. Kolik hodin denně kreslím poznám zejména podle toho, kolik dílů dokumentů na BBC o umění si přitom stihnu poslechnout (například včera šest.)  Ale vzniká mi už tady zase taková malá knížečka, stejná jako jsem měla původně scénář, kterou budu moct už brzo ukázat nakladateli a hlavnímu manažerovi :) A je hezká. Kdy „přesně“ to budu mít říct nedokážu. Pravděpodobně to bude v říjnu a bude to mít minimálně 160 stránek.

/

My dearest friends and supporters… Today I made the plan for drawing the rest of the universe (my comics book:). Without dragging you into the details – my next three months are planned day by day. I am not only getting again my bachelor exams in drawing, but as well I am starting to be quite good at transfering the hours of my days into comics pages. An evening with my friends or boyfriend = three quarters of a page. One afternoon = two pictures or lettering of two pages. „So you have been somewhere during the weekend,“ my friends keep asking. „No, I am just drawing.“ – „Not even for swimming?“ – „No, I just sat here and drew all weekend.“ „Yes, even at Saturday night.“ How many hours have I spent drawing I usually recognise by a number of BBC documents that I hear in between. But the small model book is being created and soon I´ll be able to present it to my publisher and the manager of the project. Where it will be „done“ I got no idea, most probably in October. But I am sure that´s gonna be nice and that´s gonna have 160 pages at least .)

plan08plan12 plan11 plan10 plan09  sloupek kreseb – moje práce za poslední měsíc .)) / this pile of pictures is my last month´s

work…

plan07 plan06 plan05 plan04 plan03 plan01

Share on facebook
Sdílet na Facebooku