Technařský auta a Ukradená galerie No 2. v Českém Krumlově

Technařský auta a Ukradená galerie No 2. v Českém Krumlově

pruvod

Kreslit komiks je trochu jako dělat film – musí se hlídat spousta detailů, který jsou v jednom záběru, aby byly stejný v dalším. Proto je věším na zeď – abych je měla hned po ruce. Takže každý místo, kde chvíli jsem, se zaplní dost rychle obrázkama. Na škole jsem to vždycky dělala před klauzurama, uklidňovalo mě to množství práce, co jsem už udělala, a míň jsem se bála, že neprojdu. Takže takhle se hned taky míň bojím, že s tím komiksem neprojdu :)

Kdybyste je chtěli vidět naživo, pověsím je všechny jako na klauzurách do prádelny vedle Ukradené galerie a v neděli se tam s vámi ráda potkám.

ff04

ff05

ff06

Hm, a kdo umí kreslit technokáry? .) Asi je to tím, že jsem v nich pár cest absolvovala :) Tahle je vymyšlená…techno01

Tohle byl můj mercedes – a pak jsem ho dala svýmu klukovi, za to, že na ní bude platit povinný ručení a opravovat ji, neměla jsem na to ji udržovat peníze. Tak teď snad aspoň občas pomůže Food Not Bombs.techno03

Hmmm, těžko říct, jestli si to nějakej (čti zrzavý zlo) kluk vůbec zaslouží – mě .) Poněvač tohle dělám k snídani (vegan párky ze zdravý výživy, hořčice ve slevě a tofunéza :)

ff07

techno02

Od paní ředitelky Egon Schiele Art Centra, kterou naprosto obdivuji a jsem do ní vlastně platonicky zamilovaná jsem dostala tričko od Banksyho! koláč a kafe. Po našem povídání jsem si přišla, jako kdybych měla narozeniny :) Ta žena je naprosto úžasná, nejen proto, že mě podporuje (heč!,), za což jsem vděčná, ale také stojí za institucí, která by mohla být na periferii, ale přitom dává světu kvalitu, opravuje zámek v západních Čechách, umí povídat o Jiřím Koláři, a naprosto nabíjí pozitivní energií.

Tak vás zase zdravím a mám 30 stránek do konce. Kdybyste kreslili komiksy, tak byste věděli, že to je důvod k oslavě :) Pa! t_B

ff01

A abych nezapomněla … při kreslení jsem si poslechla pár zajímavejch věcí, který bych vám ráda doporučila.

Tady skvělá paní, která mluví o tom, proč je důležitá naše zranitelnost…

Amanda Palmer z Berlin Dolls vypráví nejen o tom, jak byla živou sochou, ale také o tom, jak je důležité umět se ptát

Youtube krátký animovaný film o rozdílu mezi empatií a sympatií…

a tady můj oblíbený budhistický mnich francouzského původu a jeho zvyky štěstí… :)

 

Share on facebook
Sdílet na Facebooku