Svatebni darek: novy tablet .)

Svatebni darek: novy tablet .)

Dostala jsem spoustu krasnych svatebnich daru: teplouckou (a ilustrovanou!) deku, krasnou sadu porcelanoveho nadobi, obraz, ktery namaloval darcuv dedecek. Mezi ty, ktere budu ale pouzivat dnes a denne patri urcite tenhle novy tablet .))

Vyzkousela jsem ho uz na serii tech poslednich ilustraci, ktere jsem delala do novin a musim rict, ze je to celkem delo .))

Pracovni plochu ma cca 34 cm x 19 cm, coz je prijemne – podoba se to papiru velikosti A4, coz je stejne velikost, na ktere se dela tak nejak nejlip.

Co ale zvlast cenim je – oproti memu minulemu tabletu – prijemne „gumovy“ feeling pera. A zejmena ergonomie kabelu! :D

Do kompu (laptopu) pichnete jeden HDMI rozbocovac a jedno USB… do tabletu take jeden a frcite .)

S tabletem se pracuje opravdu hladce.

Ocenila jsem rovnez rozlozeni bocnich tlacitek, kde si muzete dat svoje nejcastejsi volby – pro me je uzitecne v digitalni kresbe zejmena priblizovani/oddalovani a prikaz save .))))

Potesila me i rukavicka na malicek a prostrednicek, ktera je dodavana spolu s tabletem (to abyste lepe „klouzali“ po plose).

Cely tablet je dostatecne tenky, v podstate velikosti pripomina vetsi obrazkovou knizku pro deti ,) takze uz ted tusim, ze se stane mym nerozlucnym spolecnikem na vsech chatach a chalupach a dost odolavam, abych si ho nevzala i na svatebni cestu .)))

Myslim, ze ted budu v digitalu jeste rychlejsi a presnejsi – a to je presne to, o co jde. Takze dik moc! Hezke dny! T_B

Share on facebook
Sdílet na Facebooku