Pořád mrzne, pořád pomáháme… a taky už mám omalovánky :) Hezký leden!

Pořád mrzne, pořád pomáháme… a taky už mám omalovánky :) Hezký leden!

Je mi cti vam oznamit, ze k nasi dvojclenne parte, ktera tuto zimu pomaha lidem pod ruznymi mosty v Libni, se pripojila jeste treti clenka, Alice. Vyznacuje se tim, ze se u nasich dveri zjevi vzdy s patnacti litry polivky, kterou tahne – to nepochopite – v krosne! Pripomina mi nejvic Aju, ktera jeste kdysi na Sale pro FNB chodila dumpsterovat uplne huste s batohem. Jakypak auto. Varici cast mistni skupiny Food Not Bombs doplnila o ctvrteho clena moje mama, ktery ty bezdaci v mrazu taky nedelaj radost, a vcera jim uvarila patnact litru kudlaskove polevky, ve ktery stala lzice.

Vseobecne zapojeni je vubec dojemne, ozyvaji se nam opravdu desitky lidi, takze je videt, ze exstuje spousta dobre vule a solidarity, ale fakt. Napsala mi pani, ktera ma rada moje veci, a do kafecka prinesla nekolik tasek teplyho obleceni. Ozvala se slecna, ktera nakoupila uplne novy alumatky a spacaky. Gymnazium Na Zatlance usporadalo sbirku, a tu pak celou privezli. Nespocetne lidi nabidlo uplne nezistnou pomoc, a taky ji pak realizovali. Nektery holky privezly baliky s kocarkem. Jiny si zaridily hlidani a prisly vecer. Neni to bajecny?

Nicmene, pratele, mrazy nam nekonci, a tak jsme aktualizovali seznam toho, co by jeste pomohlo. Je zde (a je to obrazek k sireni):

co_jeste_final

Jinak se mame – ted se mi skoro chce napsat – jako my vsichni, co mame strechu nad hlavou – moc dobre. Egon Schiele Art Centrum privezlo z tiskarny omalovanky, a jsou krasny. Hele:

oma oma01 oma02 oma03 oma04 oma05

Zatim tedy nebyla prilezitost testovat je na detech, ale podle dospelych to vypada, ze splnily svuj ucel – aby bavily velke i male.

A taky pokracuju v svym kurzu kaligrafie. Jsem totiz na ceste tuzky a… mece! Bane mece asi ne, no, spis boxersky rukavice :)

graffitti grow lettering

Samozrejme nejvetsi dik patri Svetlane, ktera mi, den po dni, pomaha hrozne dobre a obetave s miminkama, a bez jejiz pomoci bychom nemohli delat asi tak polovinu toho, co delame, a taky Kristyne Kochanski.

Mejte se moc hezky a diky za vse!

Moc si vseho vazime!

Z Libne vas zdravi Toy Box

Share on facebook
Sdílet na Facebooku