Pozvanka na LUSTR, festival soucasne ilustrace

Pozvanka na LUSTR, festival soucasne ilustrace

lu01

Rada bych vas pozvala na LUSTR, festival soucasne ilustrace, kde vystavim mimo jine obrazky z prave vznikajici knizky O dire z trychtyre, prvni knizky, kterou kreslim pro deti. Pracovala jsem na ni pul roku od te doby, co se narodily dvojcata, a musim s cistym svedomim rict, ze to byl jeden z nejnarocnejsich (a taky nejkrasnejsich pul roku v mem zivote). Prace s takhle malymi miminky – prestoze jde o praci z domova – vyzaduje naprosty soustredeni, motivaci a vuli, a nikdy bych to nezvladla bez svyho podpurnyho tymu, ktery se krome moji mamy sklada jednak z nejlepsiho tatinka miminek pod sluncem (kterej ma navzdory nocnimu nespani porad dobrou naladu) a nejlepsi holky, co se stara o deti, Svetlany.

Protoze tisk a cela produkce knizky s dirou bude nakladna, Argo na ni vybira penize na katalyzatoru, kde nas muzete podporit mimo jine tim, ze si poridite jednu z mych ilustraci.

http://www.katalyzator.cz/projekt/77-petr-stancik-toy-box-o-dire-z-trychtyre

Jinak si se mnou prijdte dat drink dnes v sest do tretiho patra Cihelne ulice 4, festival ilustrace je v dome za Containalem na Male Strane. Krome me tam bude vystavovat hrozna raketa dobrejch lidi, z nichz kazdej dostal jednu mistnost, mimo jine moji oblibenci Tomski a Polanski a videla jsem uplne zbezne instalaci Trona a je nejvic dobra. Cely dum plny obrazku a novych veci, ktere na v ceske ilustraci vznikaji. Festival porada nakladatelstvi a knihkupectvi Page 5, ktere spoluvlastni muj kamarad Epos 257. Nahore ve tretim patre budem s celou partou, kamaradama, dvojcatama, dvema dalsimi detmi, ktere vychovavam, psy nechavame na stesti doma .) Zacnete prohlizet odshora .) Rada vas uvidim,

Toy Box

lu02 lu03 lu05 lu06 lu07 lu08 planeta_der

Share on facebook
Sdílet na Facebooku