Nežer maso nebo v noci přijdem! FNB na Veggie Parade

Nežer maso nebo v noci přijdem! FNB na Veggie Parade

fnb01 Hrozně šikovnej sítotiskař Vojta (děkujeme!!) natisknul nádherný jasně červený benefiční plakáty pro Food Not Bombs. Já jsem dělala design, snažíme se tak FNB vydělat na polní kuchyň a taky aby měli nějaký prachy na vaření po prázdninách a v zimě, kdy budou nejvíc potřeba.

fnb02

Jestli to chcete vědět, tak kluci ze Žižkova uměj nejlepší robi sekanou na světě a dost pálivej guláš, po kterým se jen zaprášilo .)  Plakáty jsme zatím prodali jen dva :) ale i z toho máme radost! Kdo by si je chtěl koupit, může si o ně napsat na praha {@} food-not-bombs.cz (FNB Praha) a pak se pro ně zastavit na adrese Orebitská 14, Praha 3 – Žižkov. (Benefiční cena je 500,- veškerý výdělek jde na konto FNB). Následuje pár fotek z týhle pro nás rozhodně vydařený akce. Díky vám, co jste nás přišli podpořit a těšíme se příště!
 fnb05 fnb06 fnb07

fnb08 fnb09 fnb10

U naší dodávky to vypadalo chvílema jako na freeparty, zejména díky nejmenovanému kamarádovi, který si zrovna dostavěl novou verzi na zádech přenosného soundsystému. A to začal, tak polehounku, dechovkou .)

fnb11 fnb12 fnb13 fnb14 fnb15 fnb16 fnb17 fnb18 fnb19

Share on facebook
Sdílet na Facebooku