Ježíšek byl squatter a řezník s myslivcem k jesličkám nikdy nedojdou…

Ježíšek byl squatter a řezník s myslivcem k jesličkám nikdy nedojdou…

vanoce01

Chtela jsem tu knizku stihnout k vam pod stromecek, fakt moc. Moc se omlouvam, ze mi to nevyslo. I kdyz se nekdy clovek nejvic na svete snazi, nektery veci proste nevyjdou. Knizka je dokreslena, cte se na korekturach, brzy pujde do tiskarny… po Vanocich. Tuhle dvouletou praci, asi nejtezsi vec, o kterou jsem se kdy v zivote pokusila, jsem nestihla asi o mesic, venku z tiskarny by mela bejt kolem 20. ledna.

Hrozne jsem se snazila to stihnout. Kreslila jsem tolik hodin, ze jsem mela krece od sezeni do nohou a zada me bolely uz tak, ze jsem to ani nevnimala. A pak se svet kolem me zacal rozpadat.

Spolubydlici se zacali bat toho, jak chodim tise v noci po byte porad pro novou vodu na stetce. Psi si pomalu odvykli od prochazek. Na zkorodovany vztahy se svejma nejblizsima jsem se divala jak zpoza skla… Strasne me to mrzelo a nemohla jsem s tim nic delat. A pak zacalo bejt pomalu jasny, ze se to nestihne. A ja tu knizku ani nevim jak dlouho potom dokreslila.

A ted bych porad bych jen spala a pila vodu a do toho prisly vanoce.

Vratila se segra z Anglie a postavily jsme spolu Betlem. A kdyz jsem ho tak stavela, dochazely mi vsechny ty veci, kolem Kliniky a to, ze jakejkoli nabozenskej balast nedokaze zakryt zpravu o chudem detatku, ktere se narodilo a nemelo pristresi. Nezlobte se na me, prosim, ze jsem to nestihla.

Stastne a vesele Vam preje TOY_BOX

vanoce02 vanoce03

reznik a myslivec do betlema nikdy nedojdou…

vanoce04

Moje prababicka byla svadlena. Z pudy jsme snesli tyhle krasny ozdoby, ktery jsem letos vybrala mezi euro-koulema a ozdobila stromecek jen jima. Jsou po ni.vanoce05 vanoce06 vanoce07 vanoce08 vanoce09 vanoce10 vanoce11 vanoce12 vanoce14 vanoce15 vanoce16 vanoce17

A nakonec moje babicka s panem Anyzem a trpaslikem, kteryho jsem pro ni ukradla a na jare se mu musi namalovat novej oblecek. Jmenuje se Svatopluk :) Ten trpaslik :)

Share on facebook
Sdílet na Facebooku